Eğitimde Etkili İletişim

Ordu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi tarafından “Eğitimde Etkili İletişim” konulu konferans gerçekleştirildi.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konser Salonu’nda gerçekleştirilen programa Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadık Kılıç, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Kemalettin Deniz tarafından gerçekleştirilen “Eğitimde Etkili İletişim” konulu konferansta iletişimin temel ögeleri, eğitimde insan ilişkileri, eğitimde iletişime yönelik ikna beceri ve teknikleri ve öğretmenlerin ikna becerileri konuşuldu.

Konferans sonrası Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadık Kılıç, Doç. Dr. Kemalettin Deniz’e teşekkür belgesi takdiminde bulundu.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konser Salonu’nda gerçekleşen konferansın akabinde Türkçe Eğitimi Anabilim dalı akademisyenleri ve öğrencilerinin katılımıyla bir söyleşi gerçekleştirildi.

Eklenme Tarihi : 08-05-2019 17:02:33