EĞİTİM FAKÜLTESİ

Fen Bilgisi Öğrencilerimiz TÜBİTAK Destekli Yenilikçi Öğrenme Yaklaşımları Projesine Katılım Sağladı

Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi ABD lisans öğrencilerinden Sevil Karagöz, Adem Karabulut, Yusuf Bal, Feride Odabaşı ve Ülkü Mihraç Dayan TÜBİTAK destekli "Uygulamalı Etkinliklerle Öğreniyorum" projesine seçilerek projeye katılmışlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz. Ayrıca " Uygulamalı Etkinliklerle Öğreniyorum" proje eğitimlerinde yenilikçi öğretim yöntemleri kapsamında Matematik ve Fen Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erol TAŞ “Unplugged Öğrenme Yaklaşımının Fen Eğitimine Entegrasyonu” konu başlıklı bir etkinlik ile projeye eğitmen olarak katılım sağlamıştır.

Eklenme Tarihi : 31-10-2023 21:01:37