Doç. Dr. Şenol SEZER ve Dr. Öğr. Üyesi Emrah AKMAN tarafından Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği konferansta sunum gerçekleştirdiler.

Fatsa Eğitimde Yapay Zeka Derneği ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde 6 Aralık Salı 2022 Saat 13:00'de Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında 2 nolu salonda "YAPAY ZEKA VE EĞİTİMİN GELECEĞİ" konulu konferans gerçekleştirildi.

Konferansta; Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şenol SEZER, "Eğitimde Yapay Zekâ; Artıları ve Eksileri" konusunda, Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Teknolojileri Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah AKMAN, "Eğitimde Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları: Ülkemizde ve Dünyadaki Uygulama Örnekleri" konusundabirer sunum gerçekleştirdiler.

Eklenme Tarihi : 07-12-2022 15:21:49