Lisans: Başka bir Üniversitenin Eğitim Fakültesi 4.Sınıf öğrencilerinin Öğretmenlik Uygulaması 2 dersinin Ordu Üniversitesi koordinatörlüğünde Ordu ilinde uygulama yapma talep dilekçesi

Başka bir Üniversitenin Eğitim Fakültesi 4.Sınıf öğrencilerinin Öğretmenlik Uygulaması 2 dersinin Ordu Üniversitesi koordinatörlüğünde Ordu ilinde uygulama yapma talep dilekçesi için tıklayınız.

Not: Söz konusu dilekçeye transkript (belgede Öğretmenlik Uygulaması 2/Okullarda Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulamaları 2 dersine kayıtlandığını gösterir olması gerekir) ve kimlik fotokopilerini ekleyerek Ordu Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrenci işlerine 01.03.2023 Çarşamba gününe şahsen olarak müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta/kargo/mail vb. ile gönderilen evraklar kabul edilmeyecektir.

Eklenme Tarihi : 23-02-2023 16:56:14