LİSANS: ERASMUS PROGRAMI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Öğrencilerimiz;

Üniversitemiz Erasmus Programı ile ilgili başvuru süreci sonuçlanmış ve Fakültemiz öğrencilerinden sınava girecek olanların listesi sayfamızdaki "Duyurular" bölümüne eklenmiştir.

SÜREÇLE İLGİLİ ÖNEMLİ AŞAMALAR:

Erasmus+Yabancı Dil Sınav Tarihleri ve Sınav Listesi aşağıdaki gibidir.

Yazılı Sınav Tarihi: 16 Nisan 2018 / Pazartesi

Sınav Yeri: Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (Sınavlar, 202-203-204-205 no'lu dersliklerde yapılacaktır.)

Sınav Saati: 10.00-12.00

Sözlü Sınav Tarihi: 18 Nisan 2018 /Çarşamba

Sınav Yeri: Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda yapılacaktır. (Derslikler aynı olacaktır.)

Sınav Saati: 10.00-12.00

Açıklamalar:

- Sınav Komisyonunun almış olduğu karara göre; Yazılı Sınavdan 50 puan ve üzeri alanlar sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır. Yazılı sınav optik okuyucu ile okunacak olup işaretlemelerde kaydırma yapmamaya özen göstermeniz gerekmektedir. Sınava giderken kalem, silgi vb. materyallerinizi yanında bulundurmanız önemlidir.

- Sınavla ilgili tüm itirazların, Fen Edebiyat Fakültesi/İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünün oluşturmuş olduğu sınav komisyonuna yapılması gerekmektedir.

- Yazılı/Sözlü Sınav Sonuçlarının Değerlendirilmesi;

** % 75 yazılı sınav ortalaması,

** % 25 Sözlü Sınav Ortalaması.

- Yabancı Dil Sınav (Yazılı, Sözlü) ortalaması 50 puan ve üzeri olduğu zaman %50 Transkript+%50 Yabancı Dil Sınav Puanı alınarak sonuç listesi ve sıralama belirlenecektir. Sonuçlar Üniversite Ana Sayfası üzerinden yayınlanacaktır.

- Yabancı Dil Sınav (Yazılı, Sözlü) ortlaması 50 puanın altında olan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

- Listede ismi olmayan öğrenciler Erasmus Ofisi ile iletişime geçerek, başvuru dosyasının kontrol edilmesini isteyebilir.

- Sınav sırasında imza alınacak olup, listede ismi olmayan öğrencilerin sınavı geçersiz sayılacaktır.