1. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN ORYANTASYON SEMİNERİ DÜZENLENDİ Yeni!

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Oryantasyon Seminerinde; Eğitim Fakültesine yeni kayıt yaptıran öğrencilerin kaynaşması, üniversiteyi daha yakından tanıması amacıyla Fakültemiz Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Nalan Arabacı ve Yrd. Doç. Dr. Şenol Sezer, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı yetkilileri öğrencileri bilgilendirdi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nalan Arabacı, “Fakültemize 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında kayıt yaptıran siz 1. Sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz bu oryantasyon seminerindeki en büyük amacımız sizlerin üniversite yaşamına uyum sağlama konusundaki sürecinize katkıda bulunmak ve aidiyet duygusunun oluşumuna yardımcı olmaktır.” dedi. Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Şenol Sezer ise kurulduğu günden bu güne Eğitim Fakültesi ve Bölümlerine ait genel bilgileri öğrencilerle paylaştı. Ardından Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından Başkanlığın yürüttüğü sağlık, spor, sosyal ve kültürel faaliyetler, kulüpler ile yemek, burs vb. çeşitli hizmetler hakkında paylaşımda bulunuldu. Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı görevlileri ise yeni açılacak olan Merkezi Kütüphane hakkında öğrencileri bilgilendirerek sunulan hizmetler, şifre almaktan literatür taramaya kadar detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Oryantasyon semineri, öğrencilerin merak ettikleri konulardaki sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.