EĞİTİM FAKÜLTESİ

23 Nisan Etkinliği

Ordu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Bölümü Öğr. Gör. Derya Yeşim Altaş ve öğrencilerinin katkılarıyla Gölköy Emirler Şehit Bilal Çıtak Ortaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı gerçekleştirildi. 23 Nisan günü kar yağışı dolayısıyla yapılamayan program 3 Mayıs Cuma günü gerçekleştirildi.

Gölköy Emirler Şehit Bilal Çıtak Ortaokulu’nda yapılan etkinliğe Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz,  Gölköy Kaymakamı Necdet Özdemir, Ulubey Kaymakamı Nursel Özdemir, Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Öztürk, okul müdür ve öğretmenleri, idari personel, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Etkinlik kapsamında enstrümanları yakından görmemiş ve canlı müzik dinlememiş okul öğrencilerine canlı müzik performansı gerçekleştirilerek enstrümanlar tanıtıldı ve dinletildi. Ayrıca çocukları eğlendirmek için çocuk oyunları ve yüz boyama gibi farklı etkinlikler de gerçekleştirildi. Her yaştaki çocuğa göre alınan hediyeler, öğrencilere sunularak çocuklar mutlu edilmeye çalışıldı.  

Etkinlik sonrası ilçe mili eğitim müdürü tarafından Öğretim Görevlisi Derya Yeşim Altaş’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.


Eklenme Tarihi : 08-05-2019 18:36:03