eTWINNING ÖĞRETMEN EĞİTİMİ AKADEMİSİ ÇALIŞTAYI

Milli Eğitim Bakanlığı YEĞİTEK Genel Müdürlüğü Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen eTwinning 2019 çalışma takvimi kapsamında 4-6 Nisan 2019 tarihlerinde Afyonkarahisar’da eTwinning Öğretmen Eğitimi Akademisi Çalıştayı gerçekleştirilmiştir. Çalıştaya, Ordu Üniversitesini temsilen Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitim Anabilim Dalından Dr. Öğr. Üyesi Nalan ARABACI katılım sağlamıştır.

Afyonkarahisar’da düzenlenen eTwinning Öğretmen Eğitimi Akademisi Çalıştayı’na 16 farklı üniversiteden 11 farklı branşta öğretim üyesi olarak görev yapan 22 akademisyen karşılıklı işbirliğini ve ortak anlayışı teşvik etmek ve geliştirmek amacıyla, eğitsel ve bilimsel iş birliğinde bulunmak üzere katılım sağlamışlardır. Çalıştayda üniversitelerin eğitim fakültelerinde çalışan ve TTI sürecinde yer alan öğretim üyelerinin eTwinning potalındaki rolleri Öğretmen Eğitmeni (Teacher Trainer) olarak düzenlenmiştir.

Eklenme Tarihi : 12-04-2019 12:29:03